Togreiser - Rovos Rail

Opplev legendariske Rovos Rail. Jeg har selv reist med Rovos Rail, og kjenner produktet svært godt. Det er flere forskjellige ruter og etapper du kan velge, fra 2 netter til flere uker!På en reise med Rovos Rail stopper toget underveis, med valgfrie utflukter. Til middag er det lange kjoler -og dress til herrene, og før middagen kan du nyte en drink i den åpne vognen bakerst i toget. Det er max 72 gjester ombord. Kupeéne er i tre forskjellige varianter, alle med privat bad og dusj. Rovos Rail er det eneste toget i verden hvor alle vinduer kan skyves ned, og maks fart er 60km/t. Med av- påstigning i Pretoria har Rovos Rail en egen stasjon; Capitol Hill. Hvis du starter eller slutter turen her, må dere sette av tid til en omvisning på stasjonsområdet. Det er en opplevelse fi seg selv. Her ser dere hvordan denne familiebedriften dyrker sin store tog-lidenskap. Gamle lokomotiver og vogner kjøpes inn som skrap, og totalrenoveres.

Rovos Rail opererer flere ruter;

Cape Town-Pretoria
Pretoria-Victoria Falls
Cape Town-George
Pretoria-Durban

I tillegg går det noen spesialturer:

Cape Town-Dar es Salaam (14d).
Dar es Salaam-Cape Town (14d).

Pretoria -Swakopmund i Namibia (7d)
Swakopmund-Pretoria (7d)

Southern Africa Air Safari (13d): Cairo til Cape Town.

Det er også egne avganger for golfere. 

Les gjerne mer på Rovos Rail´s webside men alle priser gjøres om til NOK og bestilles gjennom Uhuru AS. Vi legger tilrette og kombinerer med hva du ellers vil ha med på reisen.


 

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738