Walking-safari

Jeg har mange lodger/tented camps som tilbyr walkingsafari som en ønsket utflukt/supplement når dere er på en "vanlig safari". Men, jeg jobber også med to forskjellige lokale aktører som er spesialister på kun walkingsafari. Turene arrangeres i forskjellige områder, men som begge grenser til Krugerparken (ingen gjerder). I begge områdene vil du treffe svært få andre turister, (om noen) mens dere er på walking. Anbefales!Best å reise. Til Sør-Afrika kan du reise hele året, men for walkingsafari vil jeg anbefale perioden april-oktober. Jo lenger ut i sesongen, jo tørrere og mer åpent landskap. I den grønne årstiden januar-mars vil det være tettere vegetasjon, og ikke anbefalt for walking.

En typisk dag på safari. Dagen starter tidlig med te/kaffe i skumringen, så er det ut på walkingsafari. 1-8 deltakere + væpnede rangere. Dere går fra campen, eller kjører til et annet startsted. Tilbake til en stor frokost, og kanskje en siesta? Tidlig ettermiddag er det ny walkingsafari. Middag i utendørs boma -og kvelden rundes av rundt bålet. 

TF har faste avganger -hele året. Min 1, max 8 deltakere i gruppen: 
Mandag-Fredag, 4 netter/5 dager
Fredag-mandag, 3 netter/4 dager

Start/slutt på Hoedspruit airport. Dere blir møtt av guiden på Hoedspruit airport, ved Krugerparken. Derfra videre til møteplassen; en koselig bush-pub. Er det noen som ankommer med leiebil så møter dere opp her. 

Minimum alder: 16 år. 

 

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738