Rundreise med gorillasporing (8d)

8 dagers lodge-safari i Uganda. En flott safari som gir deg høydepunktene i Uganda, inkludert sjimpanser og gorilla-sporing. Faste avganger fra Entebbe.Dag 1: Utflukt til Ngamba Island. 
Overnatting Entebbe. Denne utflukten kan også legges til på slutten av turen, hvis dette passer bedre mht. flyløsning. 

Dag 2: Vi kjører til Lake Mburo Nasjonalpark (ca 4-5t).
Overnatting tented camp. Ettermiddags-safari; gamedrive (safari med bil) eller båttur på innsjøen - med lokal guide. 

Dag 3: Fra Mburo til Bwindi, startsted for gorillasporing.
Ca 4t kjøring. Muligheter for valgfri fottur på ettermiddagen, et vakkert område. Overnatting Buhoma Lodge eller tilsvarende. 

Dag 4: Gorilla-sporing i Bwindi eller i Rwanda
Valgfri gorilla-sporing. Gorilla-familiene flytter på seg, og noen ganger vil sporingen foregå fra Rwanda-siden, da ordner vi visum på grensen. Selve gorilla-turen kan ta alt fra 2-8timer. Når dere treffer på gorillaene får dere lov til og tilbringe én time sammen med de. Er dere forkjølet eller syke kan dere ikke bli med. Fjellstøvler er best egnet fottøy, og det er ulendt terreng. Kan love dere at dere vil mimre om denne dagen så lenge dere lever... Overnatting som over.

Dag 5: Valgfri ekstra gorillasporing -eller fottur i området
Noen er mer enn vanlig opptatt av gorillaene, og ønsker seg to dager med sporing. Og det er mulig. Må bestilles i forkant, det er ytterst sjelden at det er ledige lisenser lokalt. For de som ikke blir med på tur II, så er det muligheter for å bli med på en flott fottur i området. Overnatting Bwindi/Rwanda eller Isasha, Queen Elizabeth. 

Dag 6: Safari i Queen Elizabeth Nasjonalpark. 
Gamedrive (safari med bil) og båttur på Kazinga-kanalen (i dag eller i morgen). Overnatting Isasha Wilderness Camp eller tilsvarende. 

Dag 7: Safari i Queen Elizabeth Nasjonalpark.
Gamedrives i Queen Elizabeth NP. Overnatting Isasha Wilderness Camp eller tilsvarende.

Dag 8: Retur til Entebbe, og transfer til flyplass. Ca 6-7t kjøring. 
ELLER. Dere går av i Fort Portal, og blir møtt av norsk vertskap fra Mitandi. Da kan jeg anbefale 2-3 netter, hvor dere kan oppleve landsbyliv/besøke skole/bibliotek etc. Flotte fotturer i området.

Ta kontakt for datoer/priser. Vi har rundreiser som er både kortere og lengre. 


 

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738