Etosha Nasjonalpark & safariområdene

En tur til Namibia er ikke komplett uten en liten safari! Etosha Nasjonalpark er en nydelig park, men her er også private konservater som grenser til parken. Slik som Krugerparken i Sør-Afrika har du lov til og kjøre med egen bil gjennom Etosha Nasjonalpark. Men, du må sørge for at du har hentet inn informasjon om hvordan du oppfører deg i møte med f.eks elefanter. På min siste tur kom en elefant nesten inn i bilen... de er store! Spesielt fra setet i en Toyota Yaris. Neste tur blir med en Nissan x-trail!

Ongava Tented Camp er en nydelig liten camp -driftet av Wilderness Safaris. Beliggende i et privat konservat. Da jeg besøkte stedet var det yrende liv i vannhullet rett foran bålplassen. Her kan du fint nyte én kveld eller flere! Gamedrive morgen & ettermiddag. 

Mushara Bush Camp. Eneste familiedrevne sted i det østre Etosha. Her er koselig atmosfære- og vertskap. 16 suite-telt. 4 av teltene har køyeseng for barn (2 barn), slik at dette stedet er supert for barnefamilier. Svømmebasseng. Under samme sted finner vi også Mushara Lodge, Mushara Outpost og Mushara Villa. Alle beliggende i gpd avstand fra hverandre. Egen honeymoon-enhet.  

Okonjima Main Camp - Africat Foundation. Et rehabiliteringssenter for rovdyr. Her er en stor konsentrasjon av gepard og leopard. Mer enn 1000 dyr har blitt satt tilbake i naturen, og Discovery Channel laget en dokumentar om stedet i 1994/95. En ren familiebedrift. De har flere lodger, Main Camp / Bush Camp / Luxery Bush Camp -og to private villaer som kan leies av en liten gruppe/familie. Du bør inkludere to netter for å kunne ta del i alle aktivitetene. Stedet ligger mellom Etosha NP og Windhoek, og er en flott første -eller siste stopp på en rundreise.Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738