Praslin

Hotellene på Praslin glir flott inn i landskapet. Her er grønt og frodig, og ingen høye bygninger. Hotellene ligger i hovedsak konsentrert om Grand Anse stranden på vestsiden, og D'or på østsiden. Anse Lazio i nord har flere ganger blitt kåret til en av verdens flotteste strender (mai-september = store bølger, supert for surfing)! 

Best å reise? Seychellene kan besøkes hele året. Sesongen på Seychellene kan i hovedsak deles inn i to perioder: 

Syd-øst monsun (mai-oktober). Dette er den relativt tørre og kjøligere perioden, juli som er den kjøligste måneden har gj.sn 27 grader. På Praslin er det da best å bo på østkysten (Cote D´or). 

Før nord-vest monsun (november). Dette er måneden da det vanligvis skjer et skifte mellom vindretningene, og dette er generelt en veldig rolig måned. 

Nord-vest monsun (desember-mars). Dette er generelt regntid på Seychellene, og det kan komme tildels store mengder nedbør i desember-januar. Men, nedbøren kan variere stort, og det er ikke slik at det frarådes å reise. På Praslin er det da best å bo på vestkysten (Grand Anse).

Før syd-øst monsun (april).
Dette er generelt den roligste og varmeste perioden på året.

Bosteder ØSTKYSTEN (best mai-oktober):

Les Villas d’Or (3*). Innbydende bungalower, beliggende direkte på Cote D’Or stranden. Les Villas D’Or består av totalt 10 bungalower. 8 hus med 1 soverom, og 2 hus med 2-soverom. Lite svømmebasseng, sykkelutleie, Internett. Frokost & middag på bestilling. Vaskemuligheter. Barnestoler/barnesenger til utlån. restauranten Tante Mimis og butikker innen ca 15min gangavstand. Barnevennlig. 
 
Le Duc de Praslin (4*). Dette er et av de beste 4 stjerners hotellene på Praslin, kjent for god service og utsøkt mat. Hotellet ligger et steinkast fra Cote d´Or stranden, i en stor hage. Her bugner av eksotiske planter, blomster og over 100 forskjellige typer orkideer. Noen store skilpadder bor også i hagen. Hotellet har kun 23 rom, fra noen litt enklere rom rett på stranden -til superior rom og suiter. Egen familiesuite på 140m2. 

Bosteder VESTKYSTEN (best desember-mars):

Beach Villa. Et lite gjestehus, med kun 9 rom. beliggende på Grand Anse stranden. Alle rommene har privat bad, og terrasse. Butikker og restauranter i gangavstand. Et prisgunstig alternativ. 

Indian Ocean Lodge (3*). Mellomklassehotell med svømmebasseng og barnebasseng. Hotellet har 32 rom fordelt på 8 enheter i to etasjer. Beliggende som en hestesko på hver side av bassenget. Snorkleutstyr til utlån.  Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738