Kaskazi Beach House

Kaskazi Beach House. Beliggende i Msambweni, 30min kjøring syd for Diani Beach på Kenyas kyst. Stedet er bygget i en tradisjonell arabisk/swahili stil. Her er kun 5 rom, som alle er forskjellige, og stedet har en veldig personlig atmosfære. Rom 4 og 5 deler et felles bad (dør fra hvert rom); det ene rommet har dobbeltseng og det andre med to seperate senger. De tre andre rommene har privat bad, og enten dbl seng eller to senger. En fantastisk beliggenhet. I dette området er det ingen hoteller, kun Kaskazi og et par andre hus som leies ut på privat basis. Stedet har en stor hage med palmetrær og basseng. Bassenget er 120cm på det laveste, og barna som er med bør være svømmedyktige, eller over denne høyden. Og anbefalt alder er fra ca 8 år. Stedet ligger en kort gangtur fra den lokale landsbyen Msambweni, og de ansatte kommer alle fra denne landsbyen. Kaskazi har flere sykler slik at dere kan sykle eller gå til landsbyen, og da gjerne sammen med Omari eller en av de andre fra Kaskazi. Eierne av Kaskazi har engasjert seg stort i lokale prosjekter; slik som skole og helsestasjon. Og som gjest skal du vite at du vil bidra til at ytterligere prosjekter kan gjennomføres. Mange utfluktsmuligheter; foruten sykkel/fottur til landsbyen er det båtturer av forskjellig varigheter; snorkleturer til revene, fisketurer med kaptein Ali og hans tradisjonelle båt, elvesafari til Ramisi-elven hvor du kan se krokodiller, apekatter og et yrende fugleliv -med inkludert lunsjstopp på en øde sandbanke (uten krokodiller...). Er du havfiske-entusiast så er det en meget profesjonell aktør som tar dere med ut. Stranden nedenfor Kaskazi er flott, og her treffer du ikke mange; en stor kontrast til mer travle Diani Beach 20km lenger nord. En perfekt kombinasjon før/etter safari i Kenya, da med direktefly inn til Ukunda. Det er kun 20km til grensen til Tanzania, og vi kan arrangere transport slik at stedet kan kombineres med slik som Kilimanjaro og Tanzania-safari også.

Dette stedet leies ut under ett, og er dere en storfamilie eller vennegjeng er dette et veldig hyggelig valg. Be om priser. 
 Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738