Kicheche-safari & Zanzibar

Med Uhuru AS får du ekte safari opplevelser. På våre safariløsninger er det ingen minibusser eller store lodger med 100 rom. Etter uttallige safarier over hele øst- og sørlige Afrika har vi våre favoritter, slik som Kicheche campene i Kenya. Nydelige steder med rom for kun 12-20 gjester. Max 4 gjester per Landcruiser (eller en forlenget variant for en familie), og full frihet til å styre dagene. Muligheter for walking-safari. Uhuru´s gjester er fantastisk fornøyde med Kicheche campene!


Kicheche-safari & Zanzibar! En sikker vinner, og en bestselger gjennom flere år. Safariøktene skjer i områder med få andre biler, og her er aldri kø for å se på løvene! Et område fritt for minibusser. Ring meg, så skal jeg forklare forskjellen -kontra de travle områdene!! Safari. Bo 3 netter på Kicheche Mara Camp. Her er kun 9 store telt. Alle med privat dusj/bad og terrasse. Nydelig mat og hyggelig vertskap. Legg gjerne inn besøk til lokal skole, masai-landsby og neshorn-prosjekt. Kicheche Mara har noen familietelt, hvor dere kan bo en familie på 2v + 2b. Her regnes barn tom 17 år, og da med 50% rabatt.

 

Zanzibar. Her har jeg flere favoritter, etter mange egne besøk. Om dere vil bo i prisgunstige bungalower eller nyte luksus. Denne turen har daglig avgang, og ved ankomst/avreise Nairobi blir dere møtt av vår gode venn Peter. Han tar dere med til ønskede severdigheter i Nairobi, og vi ordner all transport. Vil dere sette igjen bagasje dere ikke trenger på safaridelen, så låses dette inn på kontoret. Reiser dere med barn vil jeg gjerne anbefale et besøk til Scheldrick i Nairobi, en elefant-fosterhage, som gjør stort inntrykk. Velg å adoptere en elefant, og dere kan komme gratis inn for å se kveldsstellet mellom kl 17-18. Ellers åpent daglig mellom kl 11-12. Sjiraffsenteret, hvor dere kan stå på terrassen og mate sjiraffer (som daglig kommer ruslende fra Nairobi National park) er også en artig opplevelse. Hvis dere da ikke vil bo på Giraffe Manor... hvor sjiraffene stikker hodet inn gjennom vinduet mens dere spiser frokost (må bestilles minst et år i forkant!).Ta kontakt for konkret reisetilbud! Safarinetter kan utvides, og gjerne også kombineres med de andre Kicheche-campene.Kicheche Mara & Zanzibar. VERDENS BESTE FERIE. 


Hei Anette, Afrika var fantastisk:) All ære til deg som hadde lagt opp til en så perfekt rute for oss. Fra vi tok av på Gardemoen til vi landet hjemme igjen klaffet alt! Da vi landet i Nairobi sto Peter og ventet som om vi var gamle venner. Ble tatt i mot på samme måte overalt hvor vi kom. Et utrolig vennlig og vakkert folkeslag. Årstiden gjorde sitt til at vi fikk se masse dyreunger. Løver, Gepard og Leopard fikk vi se på nært hold og mange posisjoner. Fråtsing i fangst og i aksjon på bytter. Store løveflokker med sine små i kosestunder:) Utrolig. Du er varmt anbefalt videre til både venner og familie som står på planleggingsstadiet. Stor takk igjen. Vi vil tilbake. Mvh Stine og familie.

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738