Basecamp Masai Mara

Norskeide Basecamp Masai Mara ble startet opp av Svein Wilhelmsen. Dette er hovedcampen til Basecamp Explorer, og ligger da på grensen til Masai Mara Gamereserve. De har nå bygget en egen gangbro direkte fra campen, over Talek elven, slik at safariøktene starter direkte i Masai Mara. Romslige telt, alle med stor privat terrasse, beliggende ut mot Talek River. Totalt 11 telt, derav et stort familietelt, hvor det da er to store telt som er "satt sammen" med stor platting og delt baderom i midten. Da er det én dobbeltseng (eller to enkle senger) i hver del, med muligheter for å sette inn ytterligere én ekstraseng i hver enhet. I øvrige telt er det også mulig å sette inn én ekstraseng for barn. Basecamp har et stort lokalt engasjement, og har et tett samarbeide med de lokale masaiene. De forskjellige prosjektene kan besøkes lokalt. Her er også dyktige, kvinnelige safariguider.


Priser 2016/17 (start/slutt Nairobi):
USD 1615 pr person for 3 netter. Inkludert fly t/r Nairobi-Mara, transfer mellom flyplasser i Nairobi, fullpensjon, mineralvann, parkavgifter & alle safariøkter (walkingsafari/gamedrives). Ekstra netter USD 380 pr person.

01april-30juni er prisen USD 100 lavere pr person/natt.
 
Familietilbud: 50% rabatt for barn som deler telt med 2 voksne (gjelder overnatting/parkavgifter). Her er det et STORT uteområde med gressplen, slik at det er mulig for barne å løpe litt rundt. Her er også en egen Dorobo club, hvor barna da kan være med på aktiviteter med lokale masai-guider. Be om pristilbud for deg og din familie, da prisen avhenger av romdeling og kombinasjoner.

Utvid gjerne med ekstra netter, eller kombiner med en av de andre campene til Basecamp Explorer.

Kombiner gjerne med badedager på Diani Beach, Zanzibar, Mosambik eller Mauritius. Mange muligheter! 

 
NB! Vi har alltid samme (eller bedre) priser/tilbud som på Basecamp sine egne nettsider, men fordelen er at vi syr reisen sammen med ønsket flyreise t/r Nairobi, samt tilpasser videre program etter deres ønske.
Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738