Zambia

South Luangwa Nasjonalpark er viden kjent for sine walkingsafaris. Nå er det mulig å ta del i flotte walkingsafaris både i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania og flere andre steder. Men det var her i South Luangwa det hele startet. 

Kafue Nasjonalpark er Zambia´s eldste -og største park, mer enn 22400 kvadratkilometer. Den nest største nasjonalparken i verden. Her er et utstøkt dyre- og fugleliv, samt fiskemuligheter. I den nordre delen av parken finner vi Busanga-slettene, som kan sammenliknes med Serengeti i Tanzania. Slettene er tilholdssted for titusener av zebra, antiloper, gnu og bøfler, og mange kattedyr. De flate slettene er et perfekt sted for gepardene -verdens raskeste. Kan anbefale noen små og unike camper i Kafue, driftet av Wilderness Safaris. Beste tiden å reise hit  er i perioden april-november, og mange steder holder stengt fra desember-mars. 

Kombinasjonsmuligheter. Jeg legger gjerne opp en kombinasjon med Kafue NP, Victoria Falls og South Luangwa NP. Zambia og Kafue kan også kombineres med Sør-Afrika, Victoria Falls, Botswana mm. Eller kanskje noen dager i Cape Town? Du kan bli med på Rovos Rail, verdens mest lukseriøse togreise -3 dager til Victoria Falls til Pretoria (eller motsatt). Victoria Falls kan nytes med opphold på en av de små campene langs med Zambezi-elven, og videre med fly inn til Kafue Nasjonalpark. Og vil du enda videre... avslutt med badedager ved Lake Malawi eller i Mosambique -eller fly via Lusaka og videre til Nairobi/Dar og derfra til Mafia Island/Zanzibar. Mange muligheter.

Ta kontakt for priser og reiseforslag.

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738