Cuba (14d - grad B)VI HAR FLERE SYKKELTURER PÅ CUBA -TA KONTAKT FOR PROGRAM!

Cuba må være et av de siste stedene i verden hvor man kan sykle på nesten bilfrie motorveier. En fredfull opplevelse. Vi sykler i bakgater og til bortgjemte landsbyer -og opplever det virkelige Cuba. Hovedsaklig flatt terreng -og veldig lite trafikk. 21-girs hybrid sykkel til alle turdeltakere på reisemålet. En tur tilgjengelig for alle som er glade i å sykle!

   

Turprogram i korthet / grad B (339km over 10 sykkeldager)

Dag 1: Vi møtes i Havana. Hotell. Dag 2: I Havava, til fots i gamlebyen, buss til Soroa for 2 netter. Dag 3: I Soroa, vi sykler til Las Terrazas eco-project (ca 22km). Valgfritt besøk til orkide-hage. Dag 4: Vi kjører og sykler til San Diego de Banõs (ca 55km). Dag 5: Vi kjører og sykler til Vinales (45-65km). Dag 6 & 7: I Vinales-dalen, valgfrie dager. Grotter, strender og en nydelig dal. (ca 30km). Dag 8: Vi kjører til the Bay of Pigs, og sykler langs det karibiske hav til Cueva de Pesces, kjører til Cienfuegos. Dag 9: Vi sykler til Trinidad. Dag 10 & 11: I Trinidad, omvisning. Dag 12: Vi kjører til Topes de Collantes Nasjonalpark, sykler ned til Manicaragua, kjører til Santa Clara. Dag 13: Kjører til Valle Yumuri; sykler gjennom dalen; kjører til Havana. Dag 14: Vi utforsker Havana med sykkel. Dag 15: Turen avsluttes i Havana.

Ta kontakt for detaljert turprogram for Cuba sykkelferie.

Overnatting og måltider. 14 netter hotell, generell Cuba standard, noen steder med svømmebasseng. Ha i bakhodet av Cuba fortsatt har lav levestandard, og rommene vil ha slitt og eldre interiør. Det er noe av Cuba-sjarmen. 14 frokoster & 3 middager inkludert.

Best å reise. November til april er den beste tiden å besøke Cuba (regntid mai-oktober).

Sykkel. 21-gir hybrid sykler med sykkelveske foran, bagasjebrett og sykkelveske for tingene du trenger i løpet av dagen. Alt annet fraktes med følgebilen. For Explore-avgangene er sykkel er inkludert for alle deltakerene, med Skedaddle og Exodus velger du om du vil leie -eller ta med egen, men de aller fleste velger å få sykkel på reisemålet.

Kommentarer. Grad B, moderat - 393km/10 dager (gj.sn 39km sykling per dag). 2 dager er uten program, med valgfrie sykkelmuligheter. Terrenget er hovedsakelig flatt, bortsatt fra noen motbakker de første dagene i Soroa og i Vinales-dalen. Bortsett fra noen plutselige hull i veien, er veistandarden ganske bra, med lite trafikk -bortsett fra i Havana, men der sykler vi i de smale bakgatene. Syklingen er 100% på asfaltdekke.

Visum. Alle nordmenn trenger visum for Cuba. Dette kan skaffes på den Cubanske ambassaden i Oslo (Oscarsgt. 78B, 0244 Oslo). Vi kan hjelpe deg med hele prosessen.

Gruppe-størrelse. Ca 12-16 deltakere + engelsktalende turleder som sykler med gruppen hver dag. I tillegg har vi support-team og egen sjåfør. Egen buss fungerer som backup-bil mens vi sykler.  Meld deg gjerne på alene, ca 50% gjør nettopp det!

Priser pr person: ca NOK 14.790 + flyreise fra kr 5450 (KLM/MartinAir) + skatter. Visum kan ordnes gjennom Uhuru for NOK 450 pr person. Be om eksakt pristilbud før ønsket avreise. Enkeltrom, NOK 2000 (kan være noen netter hvor dette ikke er mulig - og ingen refusjon for disse nettene). Be om konkret tilbud for ønsket avreise. 

NB! Nå har vi også en 9 dagers sykkeltur på Cuba -be om program.

Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738