Eksotiske perler

Zanzibar. Zanzibar er del av staten Tanzania, men med selvstyre. Her har det vært stor arabisk innflytelse, og vandringer gjennom gamlebyen med sine trange smug, sterke lukter og spennende lyder er en opplevelse. Pass på at turen kommer innom Darjani-markedet, hvor det selges fisk og frukt. Du kan bli med på krydderturer til gårder hvor det dyrkes muskat, kanel, pepper og mye annet. Å be noen reise dit pepper´n gror får en annen betydning etter et opphold på Zanzibar! Men Zanzibar er også et badested med fantastiske strender. Daglig fly fra Arusha (Kilimanjaro) og Nairobi. Kombiner med Kilimanjaro eller safari.

Lamu. Lamu er en øy tilhørende Kenya, og ligger syd for ekvator nær kysten av Somalia. Lamu er kjent for sin spesielle swahili-kultur, en blanding av arabisk og afrikansk kultur. Lamu er muslimsk og preget av slavehandelen som florerte her fra det 15. til det 17. århundre. Et fantastisk sted, for små og store eventyrere! Daglig fly fra Nairobi. Kombiner med f.eks Masai Mara, Kilimanjaro, frivillig opphold på Mitandi -eller gorillasporing. 

Seychellene. På Seychellene er det eksotisk, med palmer og kritthvite strender. Akkurat slik du drømmer om. Du lander på hovedøya Mahe, som er den største i øygruppen. Derfra kan du fly direkte til Praslin, og du er fremme i paradiset... Derfra kan du ta dagstur eller et par overnattinger på idylliske La Digue. Kveldene er stille og rolige, her er det bare vakre solnedganger og sillhet. ulig å kombinere med safari i Masai Mara. 

Vi har våre favoritt-bosteder som vi gjerne forteller deg om når du tar kontakt!Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738