Godt voksne

På min siste tur i Botswana bodde jeg på Mashatu Main camp, forøvrig et nydelig sted. Der traff jeg et ektepar fra Sør-Afrika, begge 85år, og de var tilbake på samme lodge for 17. gang. Ikke så spreke som de engang hadde vært, men du verden for et humør og livsglede! Jeg blir oppriktig glad når jeg treffer eldre mennesker som reiser. Fikk en tilbakemelding fra noen som trodde at jeg bare solgte turer tilpasset unge mennesker som skulle gå fotturer og sykle, så nå laget jeg denne siden for å vise at jeg gjerne syr  sammen både drømmesafari og andre turer -for dere eventyrere som er godt voksne! Jeg vet det er mange av dere som ønsker noe annet enn cruise og all inclusive! Forøvrig hadde jeg to menn på hhv. 75 og 78 år på Kilimanjaro vinteren 2011, det er en tøff tur, men har flere andre fotturer som er flotte turer for alle som er glade i turorientering og fjellturer her hjemme.

Ta en safari-løsning... En typisk safaridag er veldig behagelig: tidlig start med en kaffekopp i grålysningen, før det er safari til fots -eller med safaribiler. Ofte er dere da ute og ser på dyrene i ca 3 timer, før det er tilbake til en nydelig brunch. Videre har dere formiddagen fri, ofte er det terrasser med utsikt mot nærliggende vannhull eller elv. Kanskje er det et bibliotek, og ofte er det muligheter for å være med på utflukt til nærmeste landsby, da de fleste lodgene/campene jeg anbefaler har et nært samarbeide med landsbyene i nærheten. På ettermiddagen er det te/kaffe og snacks, før dere kjører ut på ny safari-økt. Ofte er det stopp for solnedgang og litt drikke, før dere returnerer til campen i mørket (avhenger av hvor dere er -da reglene er forskjellige). Middagen nytes utendørs, og kvelden avsluttes rundt bålet! 

Jeg hadde en gang to damer som ville feire 80-års dagen sin på Seychellene, ja dit bare skulle de! De reiste alene, og ble tatt godt i mot av vår lokale partner. Kom hjem, strålende fornøyde! Det er lange flyreiser, men det er alltid muligheter for business-klasse, eller oppgraderinger. Og fra dere lander på afrikansk jord blir dere tatt veldig godt vare på, så ikke tenk at dere må reise i en gruppe med norsk turleder.

Alder er uvesentlig, så lenge eventyrlysten er tilstede!Uhuru AS   |   Olaf Helsetsvei 5   |   Skullerud Næringspark   |   0694 Oslo   |   Tlf: (+47) 41 02 02 78   |   E-mail: post@uhuru.no   |   Orgnr: 998 433 738